HG Design - Blijf in contact met Stickers

Blijf in contact met Stickers

Elke dag versturen mensen miljarden stickers via WhatsApp, waarmee ze hun persoonlijke gedachten en ideeën uitdrukken zonder een woord te hoeven typen. Sinds we 18 maanden geleden de stickers hebben geïntroduceerd, zijn deze uitgegroeid tot een van de meest populaire communicatiemiddelen op WhatsApp.

We kijken ernaar uit om in samenwerking met de Wereldgezondheidsorganisatie het stickerpakket 'Samen thuis' uit te brengen, waarmee mensen met elkaar in contact kunnen blijven tijdens de COVID-19 pandemie en daarna. Deze stickers zijn grappig, informatief en universeel, en doorbreken barrières op het gebied van taal, leeftijd en meer.

We hopen dat mensen deze stickers zullen gebruiken om hun dierbaren een hart onder de riem te steken, vooral degenen die zich geïsoleerd en eenzaam voelen en bang zijn. Met deze stickers herinner je mensen op een creatieve manier eraan om hun handen te wassen, afstand te houden en aan lichaamsbeweging te doen. Ook brengen de stickers een eerbetoon aan onze helden in de zorg en de helden in ons eigen leven. 

Het stickerpakket 'Samen thuis' is nu beschikbaar in WhatsApp met tekst vertaald naar de volgende negen talen: Arabisch, Frans, Duits, Indonesisch, Italiaans, Portugees, Russisch, Spaans en Turks.

Contactgegevens

HG Design
Heerbaan 68
6566 ER Millingen a/d Rijn
(0481) 35 81 86
(06) 12 18 62 42 
 
whatsapp
Wij zijn ook bereikbaar
via Whatsapp 
KvK: 60545674
Facebook Twitter Google Linkedin

   

Laatste berichten

Blijf in contact met Stickers

Elke dag versturen mensen miljarden stickers via WhatsApp, waarmee ze hun persoonlijke gedachten en  [ ... ]

Annemarie van Gaal

Deze afgelopen 5(!) weken tijdens de intelligente lockdown heb ik me niet op social media uitgelat [ ... ]

Vind ons op Social Media

  facebook   twitter   
         
  instagram    linkedin icon 768x768